Spune is tu STOP ACTA

luni, 21 februarie 2011

Server de metin2 cu router prin port forward

6 comentarii:

  1. salut ! Am facut tot ce ai zis tu ! Merge perfect ! Intra playeri pe sv cu ip acela din myip.dk ! Problema este ca nu merge site cu ip din myip.dk ! Stii cumva deca ? O rezolvare ceva ?

    RăspundețiȘtergere
  2. Salut imi poti da un link din care sa iau un htdocs dinala care seamana cu ro de ii gri dinala de care ai tu! Si oricum esti foarte bun in ceea ce faci tiam urmarit aproape toate tutorialele si au mers fara greseli!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Salut Am o problema cand pun ip de pe myip.dk in mc.txt de la metin dau ok si cand pornesc dau start imi scrie ceva pe chineza dau ok si porneste jocul si cand scriu contu scrie server indisponibil si daca scot si dau iara start tot asa imi apare ce sa fac?????

    RăspundețiȘtergere
  4. NU MA POT CONECTA LA CLIENT, IN REST WEBSITE, FILEZILA, NAVICAT FUNCTIONEAZA.

    CARE ESTE PROBLEMA?

    RăspundețiȘtergere
  5. EU AM 2 ROUTERE AM SI IP STATIC DAR LA CMD IMI APARE CA LA TINE AM UNUL CU MENIUL CA AL TAU SI UNUL HG658 PROBLEMA LA ALA CA AL TAU ESTE CACI LA PORTUL 80 MI SE ALOCHEAZA PE IP STATIC SITEUL DAR LA ALTII NU LE MERG CU IP STATIC SITEUL NICI METINUL. CE SA FAC MAI MULT CA NU MAI STIU TOT SISTEMUL LAM DEZACTIVAT TE ROG ADD LA hresticpetrualexandru@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  6. http://forum.starmedia-team.ro/ Tutoriale Metin2

    RăspundețiȘtergere